REKRY – myyntineuvottelija

Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme ja haemme joukkoomme myyntineuvottelijaa Tampereelle.

Tehtävässä vastaat kotimaisten metsä- ja teollisuuskemikaalien myymisestä yritysasiakkaille. Luot uusia asiakassuhteita ja pidät aktiivisesti yhteyttä yrityksemme nykyisiin asiakkaisiin. Tehtävässä pääset hyödyntämään omia vuorovaikutustaitojasi ja myyntiosaamistasi tarjoamalla asiakkaiden tarpeisiin nähden oikeita tuote- ja palveluratkaisuja.

Koulutustaustasi voi olla miltä tahansa tehtävää tukevalta alalta. Myyntipuolen koulutus ja kokemus katsotaan eduksi. Tärkeimmät ominaisuudet tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta ovat myyntihenkisyys, tavoitteellisuus sekä itseohjautuva ja aikaansaava työote. Arvostamme myös halua kehittyä ammatillisesti sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa.

Tarjoamme onnistumiseen tarvittavan perehdytyksen, tuen, innovatiiviset tuotteet sekä työvälineet. Palkitsemme myyntineuvottelijan kannattavasta kasvusta ja onnistumisista. Palkkaus koostuu kuukausipalkasta ja tulospalkkiosta. Pohjapalkka on n. 2000-2500e/kk riippuen koulutus- ja osaamistaustastasi. Pohjapalkan lisäksi käytössä on lisäansiot mahdollistava kannustava tulospalkkausjärjestelmä.

Työaika 40h/viikko klo. 8.00-16:00 välillä (joustot mahdollisia). Työskentelet pääasiassa toimistolta käsin, mutta nykyaikaisilla välineillä asiakkaiden palveleminen onnistuu myös paikkariippumattomasti.

Tehtävässä on mahdollista edetä myyntiedustajaksi. Voit työskennellä yrityksesi kautta tai toimihenkilönä. Lisätiedot Eezyn palvelupäälliköltä: larissa.harjula@eezy.fi, 050 406 4127 (arkisin 9:00-15:00)

Hae paikkaa täällä!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

UUSI ympäristöystävällinen merkintäväri saatavilla
Katso tuote
Small Drop. Big Difference.
Lue lisää missiostamme
liuos.fi
Muutamme maailmaa tippa kerrallaan
Lue lisää missiostamme
liuos.fi